Garevački Internet portal ®

Informacije za sve generacije!

Uto06252019

Last updateUto, 10 Ruj 2024 7pm

Zašto smo stali prija početka radova?

Poslije blagdana Uskrsa pisali smo kako se završio prvi dio ograde na Garevačkom groblju za koju možemo reći da je izgledom i kvalitetom najbolja u regiji pa čak i dalje, ali da to nije kraj već da MZ Garevca želi ići dalje u obnovu drugog djela ograde od strane Nike Tokić "Brkice".

Ovih dana su se radovi nastavili i temelji su urađeni, ali je situacija oko uplata zabrinjavajuća, jer smo za prvi dio ograde imali i deset uplata tjedno a sada se zna dogoditi da i za dva tjedna nemamo niti jedne uplate.
Oni prvi donatori su se izmaknuli a ove druge to izgleda ne zanima.

ograda radovi 2

MZ Garevac ima dobru motivaciju i jaku želju da idu i dalje te je nešto novca i ostalo od prvog djela pa se nadaju i svim ostalim Garevljanima koji do sada nisu sudjelovali u donacijama da se i oni odazovu a i oni koji su do sada dali svoj doprinos da poduplaju svoj iznos kako bi do Iline postavili i drugi dio ograde od strane Nike Tokić „Brkice“ pa do pokojnog Stipe Marić „Taira“.

Kako saznajemo ovaj dio ograde bit će nešto jeftinije izvedbe ali izgledom i konstrukcijom sličan ovoj postojećoj ogradi koja će biti od debele pocinčane i obojene žice ugrađene u kanate i postavljene na stupove.

drugi dio ograde

Ovo je izgled drugog djela ograde samo što će biti postavljeni i završni šiljci.

Dakle dragi Garevljani podržimo ovu akciju i dalje, a svaki vaš dar ma koliki on bio, bit će pribilježen uz vaše ime i vječno ostati na stranicama ovog portala.

Za GIP piše Mišo Perak